Rendőrségi

2010.07.14. 09:36

Méregdrága kiskutyákat loptak

Debrecen- Méregdrága kiskutyákat loptak el tenyésztőktől több hajdú-bihari településen az elmúlt egy hónapban - erősítette meg az MTI információját szerdán Vezendi Jánosné, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Tájékoztatása szerint Hajdúböszörményben június elején 10 francia bulldog kiskutyát vittek el ismeretlenek, a kár milliós nagyságrendű.
   
A lopássorozat június második felében Balmazújvárosban folytatódott, ahonnan egy tenyésztőtől nyolc angol bulldogot loptak, miközben Ebesen hét angol bulldog kiskutya és az anya kutya tűnt el, legutóbb, július elsején pedig Hajdúszováton négy angol bulldogot vittek el.
   
A rendőrség lopás miatt ismeretlen tettesek ellen nyomoz, a három érintett rendőrkapitányság egyeztet az eljárás során - tette hozzá Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, aki szerint a szomszéd megyék főkapitányságaival is együttműködnek, mert más megyékben is történtek hasonló, nagy értékű kutyalopások.
   
Azt, hogy van-e összefüggés a különböző településeken elkövetett bűncselekmények között, még vizsgálják - tette hozzá a szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!