Rendőrségi

2012.07.05. 12:19

Meghalt a férfi, akire szalmabála esett rá Mezőfalván (fotóval frissítve)

Mezőfalva - Meghalt egy 44 éves mezőfalvai férfi, miután bálarakodás közben ráesett a szalmabála. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit - tájékoztatott csütörtökön Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

feol.hu

A tragikus baleset szerdán este hat óra után néhány perccel történt Mezőfalván, az Akácos utca végében található mezőgazdasági területen.

A 44 éves helybéli férfi egy traktorral pakolta a szalmabálákat. Rakodás közben az egyik bála alá állt, mely leszakadt, és ráesett. Ennek következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínre kiérkező orvos elsődleges véleménye alapján a férfi halálát fulladás okozta.

A helyszíni szemle során idegenkezűség nem merült fel.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az eset körülményeit a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének Munkavédelmi Felügyelősége bevonásával közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja - tájékoztatott a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!