Rendőrségi

2017.06.20. 10:50

Buliból hazafelé menet rongáltak meg a magyaralmási menetrendjelző berendezést

Egy magyaralmási buszmegállóban rongált meg két férfi egy digitális menetrendjelző berendezést és egy hulladékgyűjtőt. A rendőrök vádemelést javasoltak az ügyben.

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Balázs és G. Csaba ellen.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 31 és 34 éves sörédi lakosok Magyaralmáson, egy bálban szórakoztak 2017. április 17-én éjszaka. A hazaúton hajnalban egy buszmegállóig jutottak a bulizók, ahol egy kukát és annak segítségével egy digitális menetrendjelző berendezést rongáltak meg. A rendőrök 24 órán belül azonosították az elkövetőket és a rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!