Rendőrségi

2009.05.22. 02:29

Ladát fogtak a Dunán

Ercsi - Egy Dunában úszó autóról érkezett bejelentés a rendőrségre. Kiderült, hogy a Ladát szerdán éjjel lopták el Kulcsról, és végül a folyóban kötött ki.

Fejér Megyei Hírlap

A bejelentés szerint az autó lefelé úszott a vízen, ennek azonban ellentmondott az, hogy az adonyi révnél már nem tűnt fel a különleges vízijármű . A valóságtól elrugaszkodott híresztelésekből persze semmi nem volt igaz: az autó az ercsi kutaknál került a folyóba, és itt is halászták ki. Az első találgatások még azt sem zárták ki, hogy esetleg utasai is vannak, akik bent ragadtak az autóban.

- Szerdán éjjel egy kulcsi családi ház udvaráról lopták el a személygépkocsit. A tulajdonos csütörtökön reggel jelentette az autó eltűnését. Más bűncselekménnyel jelen állás szerint nem hozható összefüggésbe a jármű - mondta el lapunk kérdésére Törköly László, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!