Rendőrségi

2015.07.07. 06:35

Közokirat-hamisítás és baleset Fejér megyében

Székesfehérváron, a Béke téren igazoltattak egy férfit a járőrök 2015. július 6-án 15 órakor.

A rendőrök megállapították, hogy L. Krisztián helyi lakos egy menetrend szerint közlekedő autóbuszon a nevelt lánya nevére kiállított hatósági igazolvánnyal jogosulatlanul váltott magának kedvezményes menetjegyet úgy, hogy az igazolvány tulajdonosa nem volt jelen. A 36 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. július 6-án 11 óra 30 perckor Dégen, a Kossuth Lajos utcában. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Suzuki típusú gépjármű vezetője hátramenetet végzett, azonban a sofőr figyelmetlensége miatt a mögötte haladó gyalogost elütötte, aki az aszfaltra esett és megsérült. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!