Rendőrségi

2014.02.04. 08:31

Körözött személyek és gázolajtolvajok rendőrkézen

Körözött személyeket és gázolajtolvajokat vettek őrizetbe Fejér megyében.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei vasárnap két körözött személyt is elfogtak. Előbb dunaújvárosi lakásában igazoltatták H. Zoltán 43 éves helyi lakost, aki ellen a Székesfehérvári Járásbíróság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot, majd Dunaújvárosban, a Baracsi úton vonták intézkedés alá J. Gábor 18 éves ugyancsak helyi lakost, akit gazdasági adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetése miatt szintén a Székesfehérvári Járásbíróság körözött. Az egyenruhások mindkét férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra hétfőn hajnali két óra körüli időben érkezett bejelentés, mely szerint Sárkeresztes határában, a 81-es számú úton lévő benzinkútnál álló egyik kamionból gázolajat loptak el. A helyszínre küldött járőrök egy közeli parkolóban ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, melyben két férfi ült. A két férfi ruházata erős gázolajszagot árasztott, ezért az egyenruhások átkutatták az autóspihenő környékét. A rendőrök a bokrok között elrejtve 17 darab gázolajjal tele töltött 30 literes kannát találtak.

A rendőrök a két férfit elfogták, a gázolajat pedig lefoglalták. A nyomozók V. Zoltán 39 éves és M. M. Zoltán 42 éves tatabányai lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!