Rendőrségi

2014.06.07. 07:14

Körözött személy, kábítószergyanús anyag - Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében

Székesfehérváron körözött személyt fogtak el, Csákváron kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei péntek éjjel Székesfehérváron a Tátra utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Járásbíróság magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások T. Balázs 36 éves helyi lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei szombat hajnalban Csákváron, az Ady Endre utcában igazoltattak egy 24 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során a férfi ruházatában kábítószernek tűnő anyagot találtak. Az egyenruhások a fiatalembert előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol tőle a gyanús anyagot lefoglalták, majd szakértői vizsgálatra küldték. A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!