Rendőrségi

2016.09.23. 14:27

Kiskorúakkal erőszakoskodott, előzetesbe került

A Fejér Megyei Főügyészség a mai napon szexuális erőszak bűntettének alapos gyanúja miatt előzetes letartóztatását indítványozta annak a rácalmási illetőségű férfinak, aki a gyanú szerint 2015. júniusától kezdődően több alkalommal két kiskorú lányt – akik az édesapjukkal nála szívességből laktak -, valamint egy, a közelben lakó, szintén kiskorú lányt szexuális cselekmény végzésére vett rá, nemi vágya kielégítése végett.

Szabó Zoltán

A Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztályától megtudtuk: a Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a férfi előzetes letartóztatását rendelte el, mivel az 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, továbbá a tanúk befolyásolásával, vagy megfélemlítésével a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye is.

A végzéssel szemben a gyanúsított és védője jelentett be fellebbezést, enyhébb kényszerintézkedés elrendelését kérve, így a bíróság határozata nem jogerős, de előzetesen végrehajtható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!