Rendőrségi

2012.04.22. 13:15

Két halott a győri lövöldözésben - A tettes értesítette a rendőrséget

Győr – Két halottja van a vasárnapi győri lövöldözésnek – erősítette meg a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI értesülését. A rendőrséget a tettes értesítette, akit vasárnap délután őrizetbe vettek.

MTI

Kocsis Tünde elmondta, hogy egy presszó tulajdonosa engedéllyel tartott sörétes puskájával lőtt meg két, vele vitatkozó embert, a sérültek életét a mentők egy órás helyszíni küzdelemmel sem tudták megmenteni.

 

 


   
A szóvivő közlése szerint régebb óta haragos viszonyban volt a Bercsényi-ligeti vendéglátóhely 30 év körüli tulajdonosa és vele egykorú két áldozata. Utóbbiak egy társasággal szombat este a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az éjszakába nyúló mulatozás végén, hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány, hangoskodó tagját.
   
A két későbbi áldozat emiatt délelőtt 11 óra tájban visszament "felelősségre vonni" a presszóst, aki vita után az utcán adott le rájuk egy-egy lövést – tette hozzá a szóvivő.

A tettes értesítette a rendőrséget

A kisalfold.hu információi szerint a tettes saját maga értesítette a rendőrséget.

A győri vendéglátóhely tulajdonosa értesítette a rendőrséget arról, hogy lelőtt két embert – közölte a megyei főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Kocsis Tünde elmondta, a férfi – aki nem tanúsított ellenállást, amikor a helyszínről előállították - a 112-es segélyhívón tett bejelentést.


Rendőrség: őrizetbe vették a gyanúsítottat

A rendőrség vasárnap délután őrizetbe vette a győri lövöldözés gyanúsítottját, aki pár órával korábban halálra sebezte két haragosát – közölte a megyei főkapitányság szóvivője az MTI-vel.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!