Rendőrségi

2010.01.29. 08:04

Karbantartó - baseballütővel

FMH - Szinte egy egész fegyverarzenálra bukkantak a rendőrök egy kocsiban egy igazoltatás során, a sofőr nem tudott igazán elfogadható magyarázatot adni.

feol.hu

Csütörtökön, éjfél előtt negyed órával Székesfehérváron, a Tóvárosi lakónegyedben egy Ford Escortot ellenőriztek a járőrök, és a benne ülő 25 éves sárkeszi férfit igazoltatták. A gépkocsi átvizsgálása során az autóból egy 9 cm pengehosszúságú zsebkés, egy 12 cm pengehosszúságú pillangókés, egy fa baseballütő, feszítővas, kesztyűk, valamint egy vasfűrész került elő. Amikor a férfit előállítását követően a rendőrök kérdőre vonták a tárgyakkal kapcsolatban, ő azt válaszolta, hogy karbantartóként dolgozik, ezért vannak nála szerszámok. Bűncselekményre utaló adat nem merült fel, viszont a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyak miatt – amiket a rendőrök lefoglaltak – szabálysértési eljárás indult a férfivel szemben - tájékoztatott Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!