Rendőrségi

2008.10.14. 02:29

Karambol rükvercben

<b>Megyei körkép</b> - Furcsa, ritkán előforduló balestek történtek a közutakon - szerencsére néhol csak könnyebb, másutt viszont komolyabb sérülésekkel. A börgöndpusztai bekötőúton például egy Suzuki és egy kamion "találkozott"...

Ármás János

A börgöndpusztai bekötőúton egy hetvenkét éves budapesti sofőr Suzukijával tolatásba kezdett, ám mindeközben - mivel szeretett volna autójával megfordulni - rágurult a 62-es számú főútra. A kocsi keresztezte a forgalmi sávokat, s amikor a korlátozott látási viszonyok közepette egy szabályosan haladó, érkező kamion későn észlelte a manővert, a Suzukinak ütközött. A személyautó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. Ercsiben, a Kodály utcában a hatos főút felől haladt egy Audi típusú személykocsi, feltehetően a megengedettnél nagyobb sebességgel, amikor megijedt egy erős jobbkanyarban a vele szemben érkező Suzukitól, és fékezett. Frontálisan ütköztek, mindkét sofőr könnyebben sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!