Rendőrségi

2014.09.01. 07:13

Kábítószer-ültetvény a padláson (videóval)

Székesfehérváron egy családi vitához hívtak rendőri segítséget, akik kábítószer-ültetvényt fedeztek fel a ház tetőterében.

Zsigó Ferenc

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 25 éves Á. Ferenc és 56 éves Á. Eszter ellen, kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, augusztus 28-án a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendőreit egy családi veszekedéshez hívták. A helyszínen intézkedő rendőrök miközben a válófélben lévő férjet és feleséget meghallgatták a családi házban gyanús körülményekre lettek figyelmesek. Az ingatlanban hallható zúgó hangot és jellegzetes illatot követve a tetőtérben egy növényültetvényt fedeztek fel a nyomozók.

A házkutatás során a tetőtérből 139 tő növényt foglaltak le a rendőrök, amik az előzetes szakértői vélemény szerint cannabis indica növények. A 25 éves gyanúsított lakrészéből további 4 dobozban előre csomagolt zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le a nyomozók.

Á. Esztert és Á. Ferencet - anyát és 25 éves fiát - kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, bűnügyi őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!