Rendőrségi

2015.05.16. 07:14

Kábítószer birtoklás és fémhulladék lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Fejér megyében.

A helyi körzeti megbízott 2015. május 14-én 22 óra 50 perckor Csákvár, Kastélyparkban igazoltatott egy 15 éves helyi lakost. A rendőr a fiú ruházatának átvizsgálása során a nadrágjának zsebében egy papírba sodorva kábítószergyanús anyagot talált. A körzeti megbízott a fiatalkorút a Bicskei Rendőrkapitányságra előállította és a növényi törmeléket lefoglalta. Az ügyben kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult.

A járőrök 2015. május 15-én 1 óra 40 perckor Székesfehérváron, a Vásárhelyi úton igazoltattak egy 58 éves férfit. A rendőrök a férfinál fém hulladékot találtak, melyről megállapították, hogy azt egy közeli gyártelepről lopta el. H. István Gyulát az egyenruhások elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!