Rendőrségi

2016.07.18. 08:54

Ivott és vezetett

A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki ittas állapotban vett részt a közúti forgalomban és anyagi kárral járó közlekedési balesetet okozott.

A Bicskei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást N. Erik Dávid ellen.

A 20 éves bicskei lakos 2016. február 21-én reggel Bicske belterületén gépkocsijával szabálytalanul hajtott végre hátramenetet és közlekedési balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrök az elkövetőt otthonában ellenőrizték, vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfit mintavételre előállították. A nyomozók N. Erik Dávidot gyanúsítottként hallgatták ki, majd elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket.

A Bicskei Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!