Rendőrségi

2016.08.12. 07:04

Ittas sofőr és körözés - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Közúti közlekedési baleset miatt kellett intézkedni a rendőröknek 2016. augusztus 11-én délután, az 1104-es út 4-es kilométerénél. Egy 51 éves mányi lakos Fiat típusú személygépjárművével közlekedett Bicske irányából Zsámbék irányába, amikor balesetet szenvedett. A férfi a gépjármű sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban kisodródott, ezután az úttest menetirány szerinti jobb oldala mellett található partfalnak ütközött. A helyszínre érkező egyenruhások a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították. Az ügyben a Bicskei Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A járőrök Dunaújvárosban, a Táncsics Mihály utcában igazoltattak 2016. augusztus 11-én  délelőtt egy 28 éves nőt, akiről megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Járásbíróság  elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a helyi lakost elfogták és előállították a Dunaújvárosi  Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!