Rendőrségi

2012.04.22. 13:42

Hetekkel ezelőtt ölt az akarattyai gyilkos (videó)

Veszprém - A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a balatonakarattyai hármas gyilkosság ügyében. A gyanúsítottat elfogták, bevallotta tettét és kiderült a gyilkosság oka is.

Halmos György

A rendőrség szerint az akarattyai tragédia oka szerelemféltés volt, egy 70 éves férfit és egy 54 éves nőt brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak, viszont a házban élő  92 éves magatehetetlen nő ellátatlanság miatt hunyt el; a vasárnap hajnalban menekülés közben Budapesten elfogott gyanúsított, K. András  elismerte a bűncselekményeket, viszont részletes vallomást nem tett - derült ki az tragédiával kapcsolatban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón vasárnap Veszprémben.

Pogány Péter alezredes, a Veszprém megyei főkapitányság bűnügyi osztálynak vezetője elmondta, hogy a büntetett előéletű férfit több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják, kihallgatása a sajtótájékoztató ideje alatt is tartott. Elmondta azt is, hogy a férfi korábban fegyveres rablás miatt volt büntetve.

Az elfogásról készült videó

A videó forrása: police.hu

A helyszíni tudósításért és a gyilkosság részleteiért kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!