Rendőrségi

2015.05.14. 09:15

Ketchupot szállító kamion szakította át a szalagkorlátot az M1-es autópályán

Átszakította egy kamion a szalagkorlátot az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán május 14-én, csütörtökön délelőtt. A ketchupot szállító nyerges vontató a Budapest felé haladó oldalról tért át a Hegyeshalom felé vezető oldalra. A szalagkorlát átszakításának következtében a kamion oldalára borult, elzárva ezzel mindkét sávot. A rakománya leborult, szétszóródott az úttestre.

A balesethez a tatabányai hivatásos tűzoltók értek ki elsőnek, áramtalanították a járművet, és megszüntették az üzemanyagfolyást. A tűzoltók daru segítségével a kamiont kerekeire állították. A rakományon kívül üzemanyag, olaj került az úttestre, amit a közút munkatársai mentesítő anyaggal felitattak.

A helyszínre vonult a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a bicskei önkormányzati tűzoltók is. A baleset mindkét irány forgalmát jelentősen akadályozta, műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett a Budapest felé vezető oldalon egy sávban lehetett haladni, a Hegyeshalom felé vezető oldalon pedig a bicskei csomópontnál leterelték a forgalmat. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!