Rendőrségi

2016.03.07. 12:20

Három kamion és egy betegszállító ütközött a 81-es úton (frissítve)

Közúti közlekedési baleset történt hétfő délután a 81-es számú főúton a 34. kilométerszelvényben, Mór és Bakonysárkány között.

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Mór és Bakonysárkány között. A rendelkezésre álló adatok alapján három kamion és egy betegszállító jármű ütközött össze a balesetben. A helyszíni szemle és műszaki mentés idején a rendőrök a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A közlekedők Mórnál Bakonycsernye és a Bakonysárkány felől érkezők Súr település irányába kerülhetnek.

A balesetben ketten megsérültek, a főutat lezárták - közölte honlapján a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Összeütközött egy mikrobusz és három kamion a 81-es főút móri szakaszán. Egy nyerges vontató félig az árokba csúszott. A balesetben a kamionok vezetői sérültek meg, őket a mentők vizsgálják, a mikrobuszban nem sérült meg senki. Mórról az önkormányzati tűzoltókat riasztották, a fejér megyei katasztrófavédelmi szolgálat és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók is nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A járműveket áramtalanítják, a mentési munkálatokat megkezdték. A jelentős forgalmi akadály miatt a 81-es főutat Mór és Bakonysárkány között lezárták.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idején a forgalom teljes, illetve részleges útlezárás mellett haladt.

A rendőrök fél hat körül a forgalom korlátozást feloldották, a főút forgalma újra zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!