Rendőrségi

2016.07.08. 08:34

Hamisított bónok miatt buktak le

A rendőrök vádemelést javasoltak egy férfival és két társával szemben, akik hamisított üvegvisszaváltó kuponokat próbáltak beváltani egy bicskei hipermarketben.

A Bicskei Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T. Gábor 47 éves herceghalmi, N. Tibor 54 éves vértesacsai és V. Dalma Klarissza 19 éves bicskei illetőségű személyek ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a három elkövető 2016. május 7-e és május 19-e közötti időszakban több alkalommal is hamisított kuponokat váltott be egy helyi bevásárlóközpontban, ezzel több mint százezer forint kárt okozva az üzletnek.

A rendőrök T. Gábort és két társát előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Bicskei Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!