Rendőrségi

2014.04.17. 14:01

Halálra vertek egy férfit Székesfehérváron - Elfogták a támadót

A déli harangszó után pár perccel hívták csütörtökön a mentőket a Horváth István lakótelepre, egy sérült férfihoz.

Zsigó Ferenc

„Székesfehérváron bántalmaztak egy férfit, aki röviddel azután meghalt. A támadót a rendőrök a helyszín közelében elfogták” – fogalmaz a csütörtök délután kiadott szűkszavú rendőrségi közlemény. A megyei főkapitányság sajtóügyeletese, Juhász Károly rendőr őrnagy érdeklődésünkre elmondta, hogy halált okozó testi sértés alapos gyanújával indítottak eljárást az elfogott D. Ferenc zámolyi lakos ellen.

Információink szerint volt egy tanúja az esetnek, mégpedig az 50 éves zámolyi férfi felesége: ő hívott mentőt a megvert 57 éves sérülthöz, aki viszont röviddel a verés után meghalt. A rendőröket a mentők értesítették, a zsaruk a ház közelében fogták el és állították elő a gyanúsítottat, D. Ferencet.

Az eset egy alagsori bérelt helyiségben történt, s azt is megtudtuk, hogy a zámolyi férfi mindenféle eszköz nélkül, puszta kézzel ütötte áldozatát. Akinek a száján vérző sebet találtak a mentők, de a halál pontos okát csak szakértői vizsgálat után lehet tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!