Rendőrségi

2011.12.15. 14:13

Gyanús rablás a határon

Kiraboltak egy olasz kamiont a magyar-osztrák határ mellett. A Szentgotthárd-Rábafüzes határátkelő közelében parkoló járműről jelentős mennyiségű - a vasnepe.hu információi szerint megközelítőleg 70 millió forint értékű - nyersbőr tűnt el.

Vas Népe

A vasnepe.hu tudja, a  szerda éjszakai „akció” során fegyvernek látszó tárggyal kényszerítették a sofőrt a rakomány átadásra.
 
Az eset során több gyanús körülmény is felvetődött: az olasz kamionos például nem a kijelölt, biztonságosnak tartott terminálban parkolt, hanem egy félreeső, kivilágítatlan régi bekötőút mellett.  Az sem pontosan tisztázott még, hogy mikor történt az állítólagos rablás, mindenesetre az első jelzés a Körmendi Rendőrkapitányságra hajnali háromnegyed ötkor érkezett. A hatóság vizsgálja a történteket, köztük azt is, történt-e bűncselekmény és ha igen, milyen - számol be a történtekről laptársunk, a Vas Népe.

További részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!