Rendőrségi

2008.11.03. 03:28

Gázolás a temetőnél

<b>Székesfehérvár</b > - Halálos gázolás történt tegnap késő délután a Berényi úton, a Csutora temető közelében. Egy gépkocsi elütött egy asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette.

Móré Erzsébet

A mentőszolgálat megyei szolgálatirányítója, Lánczky László elmondta, hogy tegnap reggel Sárkeresztúr és Sárosd között egy személygépkocsi borult árokba, innen egy súlyos sérültet vittek a mentők kórházba.

Kora délután, nem sokkal egy óra előtt a belvárosban, a Novotel szálló közelében lévő lámpás kereszteződésben történt baleset, egy személyt a mentők kórházba szállítottak, a nagy forgalomban hosszú időre lelassult a közlekedés. Az útra benzin folyt, így a tűzoltókat is riasztották. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálja a rendőrség.

Ebben a kereszteződésben - a gyakorlatilag állandó torlódás mellett - külön veszélyforrásnak számít, hogy bizonyos irányokban telezöld van, s az erre érvényes elsőbbségi viszonyokról a helyismerettel nem rendelkező autósok időnként elfeledkeznek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!