Rendőrségi

2014.05.08. 05:46

Fémtolvajt és bántalmazót fogtak el

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. május 7-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban a Béke körúton lévő egyik szórakozóhelyre ismeretlen személyek bementek. A helyszínre érkező rendőrök a sörözőben egy férfit találtak, aki addigra az épület tetejéről a rézlemezeket lefeszítette. Az egyenruhások K. T. István 26 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra 2014. május 7-én délután érkezett bejelentés arról, hogy Sárkeresztúron a Nyárfa utcában egy férfi többször megütött egy nőt. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították Ny. Ferenc 22 éves helyi lakost. A bántalmazót a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!