Rendőrségi

2014.01.05. 14:29

Fatolvajokat fogtak - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Három településen is fatolvajokat fogtak el a rendőrök - az elmúlt 24 órában történt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra szombaton délután érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, a Hosszúsétatéren egy idősebb férfi és egy kislány fát lopott. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a 71 éves székesfehérvári férfit és a vele lévő 17 éves székesfehérvári lányt.

A nyomozók mindkettőjük ellen szabálysértési eljárást indítottak, mely során meghallgatták őket, majd a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. január 4-én 15 órakor érkezett bejelentés, mely szerint Ráckeresztúron, a László puszta mögötti erdőben egy fiatal férfi fát gyűjt. A helyszínre érkező járőrök a 25 éves ráckeresztúri férfit elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók ellene szabálysértési eljárást indítottak, mely során meghallgatták, majd szabadon bocsátották.

Sárosdon, a Dózsa György utcában 2014. január 4-én délelőtt a Sárbogárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja figyelt fel arra, hogy egy férfi házának udvarában  fát pakol. Az egyenruhás kérésére a férfi nem tudta bemutatni a fa vásárlását igazoló számlát. A rendőrök megállapították, hogy a fát L. Gábor 32 éves helyi lakos, társával S. József 34 éves ugyancsak helyi lakossal együtt az önkormányzattól lopta el. A két fatolvajt a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott fát lefoglalták és visszaadták az önkormányzatnak, így a lopással okozott kár megtérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!