Rendőrségi

2014.02.19. 08:01

Fatolvajok és verekedő nők - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

A sárbogárdi és a móri rendőrök fatolvajokat fogtak el, Székesfehérváron egy garázda nőt állítottak elő az intézkedő rendőrök.

A Móri Rendőrkapitányságra 2014. február 18-án délután érkezett bejelentés, mely szerint két helyi férfi akácfát lopott el a Mór belterületén lévő egyik fás területről. A 48 és 33 éves helyi lakosokat a járőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást indítottak ellenük, mely során meghallgatták, majd szabadon bocsátották  őket.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra 2014. február 18-án 17 óra körüli időben érkezett bejelentés, mely szerint Vajta külterületén a 63-as út mellett falopás történt. A helyszínre érkező járőrök elfogtak és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 36 éves vajtai férfit, aki kerékpárján tolta hazafelé a kivágott fát. A férfi ellen a rendőrök szabálysértési eljárást indítottak, mely során meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. február 18-án 20 órakor érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, a Liszt Ferenc utcában egy nőt egy másik nő bántalmazott. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították L. Brigitta 23 éves helyi lakost. A nőt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!