Rendőrségi

2011.12.13. 10:27

Emberi testrészeket találtak Budapesten

Minden bizonnyal gyilkosság áldozata lett az a férfi, akinek testrészeit hétfő délelőtt találták meg a főváros XVIII. kerületének egyik hulladékgyűjtőben - tudta meg az MTI rendőrségi forrásból kedden. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást.

MTI

Az MTI úgy tudja, hogy a férfit vasárnap éjjel ölhették meg, és miután holttestét feldarabolták, egy szelektív hulladékgyűjtőbe rejtették el zsákba csomagolt végtagjait, amelyeket egy guberáló talált meg a kuka kiürítése előtt néhány perccel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI információt megerősítve kedd délelőtt tudatta: emberölés gyanúja miatt indult nyomozás.

A BRFK tájékoztatása szerint az elvégzett helyszíni szemle után orvos szakértő bevonásával vizsgálják a testrészeket.

A véres, két-két emberi kéz- és lábdarabot a XVIII. kerületben, a Pósa Lajos utcában, egy szemétkupacban, zsákba csomagolva találta meg egy férfi, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Az MTI úgy tudja, a rendőrség ujjlenyomatok és DNS-minták alapján próbálja beazonosítani a férfit, és keresik a gyilkosság áldozatának törzsét és fejét is, ezért átkutatják a környező szeméttelepet és a kerület hulladékgyűjtőit. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a végtagokat feltehetően késsel és baltával távolították el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!