Rendőrségi

2015.06.05. 06:47

Elfogások napja Fejér megyében

Kábítószer birtoklása és lopás miatt intézkedtek a Fejér megyei rendőrök az elmúlt 24 órában, és kézre került két körözött személy is.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás 2015. június 4-én egy 20 éves ozorai férfivel szemben. B. Zoltán Bendegúzt a székesfehérvári járőrök egy kőszárhegyi hétvégi házban igazoltatták a fenti napon délelőtt, miután onnan bejelentés érkezett, hogy engedély nélkül tartózkodik ott. A fiatalember ruházatának átvizsgálása során kis csomagban kábítószergyanús növényi törmelék került elő. Azt a rendőrök lefoglalták, és szakértői vizsgálatra küldték meg. B. Zoltán Bendegúzt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a nyomozás.

Az egyik székesfehérvári nagyáruházban egy 57 éves budapesti férfivel szemben intézkedtek a rendőrjárőrök 2015. június 4-én délelőtt. A férfi szeszes italokat és egy GPS-t rejtett egy alufóliával bélelt táskába, majd ki akarta vinni az üzletből, de a biztonsági őrök észlelték az esetet, és visszatartották a személyt. A lopási kár közel 65 000 forint. F. Imre ellen – a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra történt előállítását követően - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfit - gyanúsított kihallgatását követően - a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Két körözött személy is rendőrkézre került 2015. június 4-én Fejér megyében. L. János 43 éves székesfehérvári lakos ellen sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság. A fehérvári járőrök a fenti napon délelőtt fogták el Székesfehérvár, Dózsa György úton, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ellene folyamatban lévő büntetőeljárásban.

A másik körözött személyt a Készenléti Rendőrség járőrei fogták el Bicske, Kinizsi utcában ugyanezen a napon koradélután. L. Gyula 20 éves bicskei lakos egy 34 éves hölgy társaságában volt, mikor ellenőrzés alá vonták a rendőrök. Hitelt érdemlően egyikük sem tudta igazolni személyazonosságát, ezért előállították őket a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megállapították mindkettőjük személyazonosságát. Ennek során kiderült, hogy a férfi ellen a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága adott ki körözést kábítószer birtoklása vétség miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!