Rendőrségi

2014.09.30. 07:14

Élettársa bántlmazta a terhes nőt

Enyingen családi veszekedéshez vonultak, Fehérváron lopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Enying, Hunyadi utcába hívtak rendőri segítséget 2014. szeptember 29-én délelőtt családi veszekedéshez. A helyszínen intézkedő járőrök megállapították, hogy egy 32 éves nőt 21 éves élettársa előzetes szóváltásukat követően bántalmazta. Az állapotos nőt a járőrök biztonsági intézkedés keretében orvoshoz vitték, élettársát pedig elfogták és előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, ahol súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Székesfehérváron a Fehérpalotában lévő műszaki áruház biztonsági őre kért rendőri segítséget 2014. szeptember 19-én délután. A járőrök az üzletben három fiatal férfit vontak intézkedés alá, akik fülhallgatót kíséreltek meg letulajdonítani. A három fiatalkorút a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították az egyenruhások, ahol a történteket tisztázva az egyik 17 éves fiút az általa elkövetett cselekmény miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!