Rendőrségi

2012.09.29. 07:11

Egymillió forint értékben is loptak egy családi házból

Fejér megye - Kerékpárokat, ékszert, élelmiszert, műszaki cikkeket is loptak az elmúlt napon házakból, üzletekből.

feol.hu

Kerékpárlopást jeleztek Székesfehérvárról a Kelemen Béla utca egyik lakóházából. Ismeretlen tettes elvitte a bejelentő negyedik emeleti vaskorláthoz rögzített kerékpárját. Az Outdoor Born To Run II. típusú kerékpárt a lakatot elvágva tulajdonította el az elkövető. A lopási kár 54 990 forint. A Szeder utcában a bölcsőde előtti kerékpártárolóból vittek el reggel egy kerékpárt. A sértett 40 000 forint lopási kárt jelzett.

Székesfehérváron, a Rádió utcában egy vegyesboltba ment be ismeretlen tettes péntekre virradóra. Italokat, élelmiszereket tulajdonított el. A húszezer forintos lopási kár mellett, az elsődleges becslés szerint ötvenezer forint rongálási kárt okozott a tettes.

Dunaújvárosban, egy Magyar úton lévő családi házba hatolt be ismeretlen elkövető, miután befeszítette az épület egyik ablakát. Műszaki cikkeket és egy gázkazánt vitt el, egymillió forintot meghaladó értékben. A rongálással 30 000 forint kárt okozott.

Ercsin, a Kinizsi utcában péntekre virradóra szerszámgépeket és rézkábeleket vittek el egy ismertté vált betörés során.

Baracson, a Széchenyi utcából ablakbefeszítést követően arany és ezüst ékszereket, valamint készpénzt tulajdonított el ismeretlen tettes. A lopási kár eléri a hatszázezer forintot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!