Rendőrségi

2012.07.02. 20:03

Égett az istálló (frissítve)

Sárszentmihály - A Kossuth utcában hétfőn kigyulladt egy falemezekből álló istálló, amelynek a fele leégett. A tűz átterjedt a szomszédos rétre is, ahol ötszáz négyzetméteren szalmabálákat tároltak: a bálák is meggyulladtak. A tüzet végül a kiérkező székesfehérvári tűzoltóknak sikerült megfékezniük.

Gábor Gina

Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden közölte: tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit július 2-án, hétfőn kora este. Sárszentmihályon, a Kossuth utcában egy körülbelül 50x6 méter alapterületű, falemezekből épített istálló fele teljes terjedelmében égett. A faépületből a tulajdonos egy lovat és egy sertést a tűzoltók kiérkezése előtt kiengedett.

A lángok körülbelül 500 négyzetméteren átterjedtek az istálló melletti rétre, ahol 10 szalma körbála a lángok martalékává vált. A tűzesethez a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságról két gépjárműfecskendő és a vízszállító jármű, valamint a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!