Rendőrségi

2014.03.18. 07:52

Édesszájú tolvajt és kocsifeltörőt fogtak - Rendőrségi hírek

Székesfehérváron bolti tolvajt, Sárbogárdon gépkocsifeltörőt fogtak el a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. március 17-én 18 óra 40 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron a Balatoni úton lévő nagyáruházban lopás történt. Egy férfi édességet akart fizetés nélkül kivinni, de a biztonsági őrök tetten érték. A helyszínre érkező körzeti megbízottak elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a 25 éves helyi lakost, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra 2014. március 17-én 22 óra 30 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Sárbogárdon a vasútállomás melletti parkolóban egy gépkocsinak betörték a tetőablakát. A helyszínre érkező rendőrök igazoltattak egy férfit, aki kikérdezése során elismerte, hogy az autót ő rongálta meg. Az egyenruhások elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították A. Tamás 18 éves simontornyai lakost. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlete elkövetésének, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!