Rendőrségi

2014.10.03. 07:08

Dühöngő férfihoz és elesett nőhöz hívtak segítséget

Csákváron dühöngő férfival szemben intézkedtek, Dunaújvárosban idős hölgyön segítettek a rendőrök.

A helyi körzeti megbízottól egy Csákváron az Ostrom utcában lakó hölgy kért segítséget 2014. október 2-án este. Bejelentése szerint volt élettársa megjelent lakóhelyénél, ahol agresszíven viselkedett, kiabált és ököllel ütötte a postaládáját. A dühöngő férfi a kiérkező egyenruhás láttán sem hagyott fel cselekményével. A körzeti megbízott elfogta és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállította a 45 éves Sz. Jánost, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. október 2-án érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban az Esze Tamás utca egyik lakásában egy idős hölgy rosszul lett. Az asszony elesett, egészségügyi ellátásra szorult, otthona ajtaját azonban nem tudta kinyitni. A kiérkező járőrök befeszítették a bejárati ajtót és a folyosón fekvő 81 éves hölgyhöz mentőt hívtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!