Rendőrségi

2012.08.09. 12:43

Drogot is találtak a benzinkúton hagyott táskában

Székesfehérvár - Egy, az M6-os autópályán lévő töltőállomáson egy elhagyott táskát találtak a kutasok csütörtökre virradó éjjel. A benne lévő esetleges értékek miatt értesítették a rendőrséget. A rendőrök a táskák szokásos tartalma mellett háromféle kábítószernek tűnő anyagra bukkantak

feol.hu

Pihenés vagy tankolás közben hagyhatta el a táskáját egy autós az M6-os autópálya 70-es kilométer szelvényében lévő töltőállomáson éjszaka. Az alkalmazottak észlelték a hátrahagyott táskát és jobbnak látták, ha szólnak a rendőröknek. Az Iváncsai Autópálya alosztály járőrei reagáltak a bejelentésre. A helyszínen a táskát átvizsgálva pénz és iratok mellett háromféle kábítószernek tűnő fehér anyagra bukkantak.

Intézkedés közben a táska tulajdonosa is befutott. A 22 éves budapesti férfi valószínűleg menet közben észlelte, hogy elhagyta a táskáját és visszafordult érte.

A rendőrök kérdésére nem tagadta, hogy övé a táska, de, hogy miként kerülhetett bele kábítószer azt nem tudta megmondani. A 22 éves budapesti lakhelyű férfit mintavételre állították elő, annak megállapítására, hogy fogyasztott-e kábítószert. A megtalált anyagot szakértői vizsgálatra lefoglalták a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyben eljárást indító nyomozói – tájékoztatott csütörtökön R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!