Rendőrségi

2014.05.07. 06:43

Bolti tolvajt fogtak el, kábítószergyanús anyagot foglaltak le

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. május 6-án délután érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban a Velinszky utcában lévő élelmiszerboltból egy férfi három rúd téliszalámit akart fizetés nélkül kivinni. A helyszínre érkező rendőrök a 41 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene szabálysértési eljárást indítottak. A nyomozók a tolvajt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. május 6-án 14 óra 30 perckor Sárszentágotán a Szabadság téren igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során a férfi táskájában kábítószernek tűnő anyagot találtak. Az egyenruhások a fiatalembert előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol tőle a gyanús anyagot lefoglalták, majd szakértői vizsgálatra küldték. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!