Rendőrségi

2014.04.04. 07:25

Bolti tolvaj és garázda fiatalok - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Hamis rendszámmal közlekedő férfit, ruhaneműt lopó nőt, háztetőről dobáló fiatalt fogtak el a székesfehérvári rendőrök az elmúlt 24 órában.

Székesfehérvár, Palotai úton lévő üzlet biztonsági őre hívott rendőri segítséget 2014. április 3-án. Az intézkedő járőrök a helyszínről előállítottak egy 34 éves vértesboglári nőt, aki az üzletből ruhaneműt kísérelt meg eltulajdonítani úgy, hogy azokról az áruvédőt eltávolította. A nőt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, majd szabadon bocsátották.

Székesfehérvár, Palotai útról érkezett bejelentés 2014. április 3-án fiatalokról, akik az egyik panelépület tetejéről üres üvegeket dobáltak le. A helyszínen a járőrök megállapították, hogy egy 15 éves fehérvári fiatalember volt, aki a dobálta az üvegeket. A fiatalembert a helyszínen elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Székesfehérvár, Hernád utcában 2014. április 3-án a járőrök egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták. Az intézkedés során megállapították a rendőrök, hogy a gépkocsi rendszáma nem egyezik a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal. A 25 éves várpalotai férfit egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, mely során elmondta, hogy ő helyezte fel az idegen hatósági jelzést a gépkocsira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!