Rendőrségi

2008.10.10. 02:29

Bíróság előtt újra a gázoló

<b>Székesfehérvár</b> - Tavaly háromévi letöltendő börtönbüntetésre ítélték Hammer Istvánt halálos gázolás miatt - ám a fellebbviteli bíróság új eljárásra kötelezte az elsőfokú törvényszéket.

Fejér Megyei Hírlap

Az az ügyeletes orvos, aki levette a vér- és vizeletmintákat, tegnap a bíróság előtt azt mondta: ugyan már nem emlékszik az esetre, a vádlottra sem ismer rá, de így is fenntartja mindazt, amit a vizsgálati dokumentációban állított. Idézése ellenére sem jelent meg a bíróság előtt az F. házaspár és felnőtt fiuk, akik percekkel a baleset után érkeztek a helyszínre. Távolmaradásuk fejenként ötvenezer forintba kerül nekik.

Másfél órát várt azonban a bíróság arra a rendőrre, aki jelen volt a helyszínelésnél. Ő előre jelezte a bírónak, hogy késni fog. Ezt az ígéretét tartotta is. Végül úgy sikerült megérkeznie, hogy a többször is meghosszabbított várakozási idő lejárta és a bírósági tárgyalás újabb elnapolása után pontosan két perccel toppant be az épületbe... A tárgyalássorozat december 16-án folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!