Rendőrségi

2014.04.04. 07:17

Bíróság elé állítják a tolvajt

A férfi mobiltelefont lopott a székesfehérvári áruházból. A biztonsági őrök tetten érték, a rendőrök egy héten belül bíróság elé állítják.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. Béla 41 éves székesfehérvári lakos ellen.

A férfi 2014. március 28-án 17 óra körüli időben Székesfehérvár, Palotai úton lévő áruházból egy mobiltelefont akart fizetés nélkül kivinni, de a biztonsági őrök tetten érték és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a tolvajt a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett, így akár már ezen a héten ítélet születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!