Rendőrségi

2014.05.28. 09:59

Nem tett vallomást a "fogkiverős" férfi (frissítve)

Lekerült a rendőrségi honlapról és a hírportálokról annak a férfinak a képe, akit súlyos testi sértés gyanújával keresett a rendőrség szerdán, miután a férfi önként jelentkezett a rendőrségen.

Zsigó Ferenc

Több mint egy hónapja, április 20-án hajnalban a Szabadságharcos utcai szórakozóhely közelében két fiatal lány hazafelé tartott, amikor a képen látható kockás inges férfi megszólította őket. A lányok elutasító magatartása feldühíthette a férfit, aki nekiment a lányoknak. Információink szerint egyiküket olyan erővel ütötte meg, hogy kitörtek a fogai - írtuk korábban, hozzátéve, hogy a súlyosan sérült lány feljelentést tett.

A nyomozás során a rendőrök beszereztek egy partifotót, ezt tették közzé szerdán délben. A férfi vélhetően felismerte magát és szerdán délután önként jelentkezett a rendőrségen, de információink szerint nem tett vallomást. Úgy tudjuk, csupán annyit mondott, majd ügyvédje jelenlétében mondja el saját verzióját a történtekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!