Rendőrségi

2016.01.05. 09:18

Itt a fotó a fiatalokról, akik majdnem agyonverték a bácsit a buszon (frissítve)

A székesfehérvári rendőrök még mindig keresik azokat a személyeket, akik 2015 novemberében egy buszmegállóban bántalmaztak egy férfit. A nyomozók most a lakosság segítségét kérik.

Házi Péter

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07010/3875/2015. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesekkel szemben.

Mint az köztudott, 2015. november 21-én egy négyfős társaság a 35-as számú autóbuszon szóváltásba keveredett egy férfival, majd őt a buszról lelökték és a buszmegállóban bántalmazták.

A rendőrök még mindig keresik a bűncselekmény elkövetőit. A mellékelt képeken látható személyek a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozhatóak, ezért azonosításukhoz a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen látható személyeket, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Az üggyel kapcsolatos információk munkatársunktól:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egy fotót tett most közzé azokról a fiatalokról, akik, mint arról beszámoltunk, november utolsó hétvégéjén súlyosan megvertek egy idős bácsit a 35-ös helyi járatos buszon.

Amint megírtuk, a KNYKK Zrt. székesfehérvári, 35-ös jelzésű helyi járatának vezetője 15.50-kor indult volna a Park Centertől, itt szállt fel négy fiatalember. Arra a felszólításra, hogy vegyenek jegyet, illetve érvénytelen jeggyel nem utazhatnak, szóváltás alakult ki az autóbusz vezetője, a járaton utazó apukája és a társaság között. A fiatalok lökdösni kezdték az idős utast, mire a vezető telefonon értesítette a rendőrséget és a diszpécserszolgálatot. Gyorsan zajlottak az események, közben az édesapa a földre került és többen rugdosták őt. A kiérkező rendőrök mentőt hívtak a sérülthöz, majd elindultak megkeresni az elkövetőket, akik „dolguk végeztével” sietve távoztak a helyszínről. Az autóbusz vezetője elmondta: édesapja súlyos sérülést szenvedett, megműtötték őt. Zúzódásai és combnyaktörése lett a rúgásoktól.

- Most egy szomszédos térfigyelő és biztonsági kamera képén sikerült a nyomozóknak a fiatalokat "elcsípni", reméljük, a kép nagyban segít abban, hogy a tetteseket megtalálják a nyomozók - mondta a feol.hu-nak Horváth Diána rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!