Rendőrségi

2009.12.22. 07:39

Baleset tanúit és a sofőrt keresi a rendőrség

Egy halványzöld Opel ütött el hétfőn este egy gyalogost a Várkörúton, a rendőrség a baleset tisztázása miatt kéri a sofőr és a tanúk jelentkezését.

feol.hu

Ismeretlen személyautó ismeretlen női sofőrje hétfőn este, 21.30 körül a Várkörúton haladt a Budai út felől a Rákóczi út irányába, majd a kanyarodó sávba sorolt és megkezdte a Rákóczi útra történő jobbra kanyarodását. E közben elsodort egy 46 éves gyalogost, aki neki jobbról a Romkert irányába akart áthaladni. A balesetet követően a sofőr kiszállt, megkérdezte megsérült-e a gyalogos, aki az ütközéstől hanyatt esett. A gyalogos azt válaszolta, hogy nem, így a nő visszaült az autójába és tovább hajtott. Nem sokkal később a gyalogost kórházba vitték, ahol kiderült, hogy sérülése súlyos. A gyalogos, az alkalmazott szonda alapján ittas volt. A rendőrség keresi az ismeretlen járművezetőt, aki feltehetően egy szőke hölgy, halványzöld Opel  gépkocsival. A rendőrség kéri a sofőrt, hogy jelentkezzék a baleset tisztázása miatt, illetve esetleges további tanúk jelentkezését várják a 22-541-600-as központi számon. A bejelentők kérjék a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályát. Bejelentés tehető a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!