Rendőrségi

2014.08.06. 05:39

Baleset a nagykarácsonyi bekötőút közelében

Két személyautó ütközött össze a Sárbogárdot Mezőfalvával összekötő 6219-es számú úton, a Nagykarácsonyra vezető bekötőút közelében. Félpályán halad a forgalom.

Kora reggel érkezett a segélykérő hívás, hogy a Sárbogárdot és Mezőfalvát összekötő 6219-es számú úton, a nagykarácsonyi bekötőút közelében két autó összeütközött augusztus 6-án. Az esethez a sárbogárdi tűzoltó laktanyából indult el két gépjármű a riasztást követően. Az autók közül az egyik felborult és az úton állt meg, a másik pedig az árokba hajtott és oldalára borult.

A járművekben összesen hárman utaztak, a mentők tájékoztatása szerint valamennyien könnyű sérülést szenvedtek. A tűzoltók elvégezték az autók áramtalanítását, a rendőrségi helyszínelést követően pedig segítséget nyújtottak a forgalmi akadály megszüntetéséhez. Az úttestre folyt olajszennyeződést a közút kezelője speciális felitató anyaggal távolította el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!