Rendőrségi

2016.07.14. 08:58

Afra vezetett nyomra

A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki kirabolta az egyik bicskei boltot.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 23 éves B. Richárd bicskei lakos ellen.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az elkövető 2016. április 5-én 9 órakor egy bicskei bolt kasszájából készpénzt tulajdonított el, azonban cselekménye közben tetten érték. Vásárlók próbálták meg feltartóztatni a helyi lakost, aki a pénz megtartása érdekében fellökött egy nőt, majd a helyszínről kerékpárjával elmenekült. A sértett a bántalmazás következtében megsérült.

A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd Afra, a nyomkövető szolgálati kutya segítségével három órán belül elfogták a rablót. B. Richárdot előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság 2016. április 8-án elrendelt.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!