Rendőrségi

2011.10.29. 12:20

32 éves férfi holtteste egy autóban a Hősök terén

Hozzávetőleg kétórányi időre lezárták szombat délelőtt a fővárosban a XXIII. kerületi Hősök terét, mert egy autó ablakára olyan üzenet volt kiragasztva, hogy a kocsiban veszélyes anyag van - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

MTI


A kocsiban egy fiatal férfi holtteste feküdt - közölte. Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese pedig kora délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 32 éves soroksári férfi holttestét találták meg az autóban, és az idegenkezűség feltehetően kizárható.
   
Az autót tizenegy óra után szállították el a térről egy szántóföldre. Ott kinyitották a járművet, és megállapították, hogy a kocsiban lévő ember halott.

 


   
A tűzoltók különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak az autóban, de a Hősök terén nem került veszélyes anyag a levegőbe - tette hozzá a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.
   
Barta Ágnes, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek ezt megerősítette, és elmondta: az autó kinyitásakor is figyelték, hogy mi kerül a levegőbe. A mérések nem igazolták, hogy halálos gáz szabadult volna el. Hozzátette: feltételezhetően különböző savak voltak az autóban, a kocsiablakra ragasztott papíron pedig az állt, hogy hidrogén-szulfid.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!