Rendőrségi

2015.02.09. 07:58

Rosszul lett utas, ittas sofőr - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Magatehetetlen férfin segítettek a rendőrök Adonyban.

Gárdony, Szabadság út és Jókai utca kereszteződésében szabálytalanul álló személygépkocsira lettek figyelmesek a rendőrök 2015. február 8-án délután. A járműhöz lépve a rendőrök megállapították, hogy annak 47 éves utasa rosszul lett és férje azért állt félre a kereszteződésben. A járőrök az autót biztonsági intézkedés keretében a kórházig kisérték szívbeteg utasával, ahol orvosi ellátásban részesült.

Dunaújváros, Latinovits utca és Köztársaság utca kereszteződésében történt közúti közlekedési baleset 2015. február 8-án este 20 óra 30 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 27 éves nő a kereszteződésben elvesztette uralmát járműve felett és egy szabályosan parkoló gépkocsinak ütközött. A helyszíni szemle során a vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben eljárást indítottak a rendőrök.

Adony, Rákóczi utcában járőröző rendőrök figyeltek fel egy földön fekvő férfira 2015. február 8-án este. A férfihoz lépve az egyenruhások megállapították, hogy magatehetetlen állapota és a rendkívüli hideg miatt életveszélyben van, ezért biztonsági intézkedés keretében kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!