Rendőrségi

2014.12.24. 08:34

Közokirat-hamisítás, falopás - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Székesfehérváron közokirat-hamisítás, Mátyásdombon falopás miatt intézkedtek a rendőrök.

A székesfehérvári MÁV pályaudvarról 2014. december 23-án 9 óra 50 perckor arról érkezett bejelentés, hogy a Budapest Keleti Pályaudvarról Nagykanizsára közlekedő 852 vonatszámú szerelvényen egy férfi meghamisított utazási kedvezményre jogosító hatósági igazolvánnyal utazott. A bejelentést követően a helyszínre érkezett egyenruhások igazoltatták M. Márton László 18 éves boglárlellei lakost, akit előállítottak a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Mátyásdombon, a Petőfi utcában 2014. december 23-án 17 óra 35 perckor a járőrök igazoltattak egy 42 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a település külterületén található erdő irányából egy házilag épített kistraktorral közlekedett, aminek rakománya feltehetően lopott fa volt. H. Zsoltot az egyenruhások előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!