Rendőrségi

2014.12.08. 07:51

Kápolnásnyéken falopás miatt, Lajoskomáromban ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök

Rendőrségi hírek Fejér Megyéből.

Kápolnásnyék külterületén 2014. december 7-én, a délelőtti órákban egy 57 éves székesfehérvári lakost igazoltattak a járőrök, akiről megállapították, hogy a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. területéről lopási szándékkal vágott ki egy amerikai nyárfát. A férfit elfogását követően az egyenruhások előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást indítottak vele szemben, majd meghallgatását követően, szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.

Lajoskomáromban, az Enyingi úton 2014. december 7-én, az éjszakai órákban a járőrök igazoltattak egy 47 éves lajoskomáromi lakost, aki az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a csekély közvilágítás és az éjszakai sötétség ellenére az autónak sem a fényszórói, sem hátsó helyzetjelző lámpái nem világítottak és még a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A férfit az intézkedő rendőrök ezt követően előállították az Enyingi Rendőrőrsre, ahol a világítás hiánya miatt szabálysértési-, az ittas állapotban történt járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!