Rendőrségi

2014.06.18. 07:08

Kábítószer-fogyasztók és garázda Székesfehérváron - rendőrségi hírek

Székesfehérváron kábítószer-fogyasztókkal és garázda férfivel szemben intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérváron a Liszt Ferenc utcában igazoltattak a körzeti megbízottak két dunaújvárosi férfit kedd délelőtt. Az intézkedés során a fiatalok ruházatát is átvizsgálták a rendőrök és az egyiknél növényi eredetű kábítószer-gyanús anyagot találtak. Őket a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították az egyenruhások és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A 27 éves H. Imre és 19 éves K. Ádám elismerte a bűncselekmény elkövetését - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Székesfehérváron a Palotai útra hívtak a járókelők rendőri segítséget kedd délben, egy zavartan viselkedő férfihez. A járőrök a helyszínen intézkedés alá vontak egy 58 éves bodajki lakost, aki a bódult állapotában zaklatta a gyalogosokat. A férfit állapotára tekintettel kórházba szállították a rendőrök, ahol egészségügyi ellátásban részesült. Ellene szabálysértési eljárást indítottak az egyenruhások - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!