Rendőrségi

2014.02.14. 08:08

Tiltott kéjelgés és engedély nélküli vezetés

Egy férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, egy nő pedig tiltott kéjelgés miatt állt a 7-es főút mellett. Mindkettőjüket őrizetbe vették a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei 2014. február 13-án 15 óra 30 perckor Enyingen a Vár utcában ellenőriztek egy személygépkocsit. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a 38 éves helyi férfi úgy vezette a gépkocsiját, hogy a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol újabb szabálysértési eljárást indítottak ellene, mely során meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei 2014. február 13-án délután Martonvásár külterületén a 7-es számú út mellett egy autóbuszmegállóban igazoltattak egy nőt. A rendőrök a 38 éves baracskai asszonynál olyan tárgyakat találtak, melyekből egyértelműen megállapították, hogy tiltott kéjelgés miatt áll a főúton. Az egyenruhások a nőt előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást indítottak ellene, mely során meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!