Rendőrségi

2014.01.31. 08:23

Intézkedések falopások miatt

Fejér megyében több helyen rendőrök intézkedtek falopások miatt.

Pusztaszabolcs külterületén lévő erdőbe hívott rendőri segítséget egy vadász 2014. január 30-án. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy K. Rajmund és K. Ferenc az erdőben engedély nélkül vágott fát és pakolta fel lovas kocsijára. Az egyenruhások a két férfit előállították az Adonyi Rendőrőrsre és gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Mány, Várhegyen egy polgárőr észlelt falopást 2014. január 30-án, amit bejelentett a Rendőrségre. A járőrök a lábnyom és jármű nyomon elindulva eljutottak az elkövetőig. J. Károlyt előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Erdészeti társaság tett bejelentést falopásról 2014. január 30-án délben a rendőrségre. A bejelentés szerint Sukoró külterületén lévő erdőből vágtak ki fát engedély nélkül. A rendőrök nyomkövető kutyát indítottak a helyszínről. Az eb a nyomon haladva elvezette őket egy ingatlanra, ahol a kivágott fát és a terheltet megtalálták. N. Pétert a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!