Rendőrségi

2012.09.26. 07:20

Lopni akarták a kukoricát?

Fejér megye - Kábítószer-fogyasztás, lopás gyanúja, garázdaság miatt is állítottak elő embereket az elmúlt nap folyamán.

feol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság krónikájában olvasható: egy 27 éves lepsényi férfivel szemben a Nemzeti Adó – és Vámhivatal Fejér Megyei Igazgatóságának elővezetését hajtották végre a polgárdi járőrök tegnap hajnalban. A rendőrök a férfit lakásáról szállították a NAV-hoz.

A dunaújvárosi járőrök kora reggel lakásán fogtak el egy dunaújvárosi férfit, aki ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elfogatóparancsa volt érvényben lopás elkövetése miatt. Miután őt előállították a kapitányságra, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.    

Az iszkaszentgyörgyi körzeti megbízott reggel a fehérvári Donát utcában intézkedett egy 50 éves csóri férfivel szemben, aki egy gépkocsival közlekedett. Az ellenőrzése során azonban kiderült, hogy a férfi véglegesen el van tiltva a gépjárművezetéstől. Így őt a rendőr előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.     

A sárbogárdi járőrök egy sárkeresztúri férfit állítottak elő a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, miután ellenőrzése során nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. A kapitányságon megtörtént adatainak leellenőrzése, ezután szabadon engedték.

Két fiatalkorú sárkeresztúri fiút állítottak elő a rendőrök a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra kedden kora délután, miután egy férfi bejelentést tett arról, hogy tetten érte őket a saját kertjében lévő kukoricásban. Amikor a tulaj megjelent, elszaladtak. A rendőröknek azonban sikerült őket elfogni. Elvinni ugyan semmit nem vittek el, de a földön három mázsa kukorica kupacokba össze volt készítve. A két fiatalkorú elszámoltatása során azt mondta, csak játszani mentek be a kukoricásba, a kupacokat nem ők rakták össze. 

Gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt van folyamatban büntetőeljárás az ellen a mezőfalvai asszonnyal szemben, akit lakásán fogtak el tegnap kora délután a dunaújvárosi járőrök. Miután előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ott a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.  

Garázdaság vétség elkövetése miatt volt érvényben elfogatóparancs az ellen a 22 éves fehérvári férfivel szemben, akit a rendőrök Székesfehérváron, a Tobak utcában vontak ellenőrzés alá este. A férfit, elfogását követően előállították a kapitányságra, ahol megtörtént gyanúsított kihallgatása.

Lopás miatt folyik büntetőeljárás egy 14 éves fiúval szemben a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. Mivel gyanú merült fel arra vonatkozólag, hogy a tinédzser kábítószer-fogyasztó, a járőrök mintavételre állították elő tegnap este. Miután a minták levétele megtörtént, szabadon engedték.

Hajnali 03 óra 40 perckor Dunaújvárosban, a Piac téren vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy férfit. Mivel azonban nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol megtörtént adatainak ellenőrzése. Erősen ittas állapotban volt, így a járőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórház Pszichiátriai Osztályára.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!